pers-kamera Model & Portrætfotografering. pers-kamera
Jeg har ikke sat en fast pris
Men jeg har en pris der starter på 500, - Kr.
Kontakt Freelance fotograf Mr. Sputnik for et rigtigt god tilbud

mail-pkp
Mobil No. 21 96 20 29

pers-kamera Portræt, Model & Familie fotografering
Portræt & Model fotografering. Når der skal fotograferes portrætter, er det vigtigt, at man gør sig nogle tanker omkring, hvordan billederne skal være. Det er min egen erfaring, at man stort set altid får gode, stærke portrætter, hvis man ikke er bange for at gå tæt på. Det er ofte ansigtet vi gerne vil se, og det er ofte ansigtet der udtrykker mest. De bedste portræt billeder bliver altid bedst, hvis de bliver taget i den fri natur.
pers-kamera Børn & Baby fotografering hjemme hos jer selv
Mange familier vælger nu om dage at lade fotografen komme til dem i stedet for at køre til et studie et fremmed sted. Det er et arbejde som jeg har specialiseret mig i og det er en stor fornøjelse at optage skønne portrætter af både børn og deres forældre. Det foregår i vante omgivelser som børnene er fortrolige med - f.eks. haven, nærliggende skov, strand eller blot inde på sofaen. Fotografen tropper op med godt humør, mobilt fotoudstyr og improviserer med omgivelserne og jer indtil stemningen og det rette øjeblik er fanget af kameraets søger.
pers-kamera Du vil få de billeder der bliver taget på en DVD. Jeg kan også sende dem til jer via e-mail. Du kan frit disponere over billederne efterfølgende. Der er alså ikke skjulte mereomkostninger i form af ekstra betaling for print af eller brug af billeder