pers-kamera Børne fotografering. pers-kamera
Prisen starter ved 1000, - Kr.


camera Børn & Baby fotografering hjemme hos jer selv
Mange familier vælger nu om dage at lade fotografen komme til dem i stedet for at køre til et studie et fremmed sted. Det er et arbejde som jeg har specialiseret mig i og det er en stor fornøjelse at optage skønne portrætter af både børn og deres forældre. Det foregår i vante omgivelser som børnene er fortrolige med - f.eks. haven, nærliggende skov, strand eller blot inde på sofaen. Fotografen tropper op med godt humør, mobilt fotoudstyr og improviserer med omgivelserne og jer indtil stemningen og det rette øjeblik er fanget af kameraets søger.

pers-kamera Børne Fødselsdag M.M.pers-kamera

camera Er det godt eller dårligt vejr. Skal man være ude eller inde? Jeres Freelance Fotograf Mr. Sputnik vil stille og roligt gå rundt i mellem jeres gæster og børn. På den måde vil jeg fanger både stemningen og det personlige præg som udstråler fra de personer, jeg tager billeder af.

pers-kamera Du / i vil få de billeder der bliver taget på en DVD. Du / i kan frit disponere over billederne efterfølgende. Der er alså ikke skjulte mereomkostninger i form af ekstra betaling for print af eller brug af billeder


Kontakt Freelance fotograf Mr. Sputnik for et rigtigt god tilbud

mail-pkp
Mobil No. 21 96 20 29